Čištění masa – KUŘECÍ MASO

Kuřecí maso jsem zakoupila u poctivého českého řezníka.

A přesto maso nejprve ostříkám Silně kyselou vodou Kangen s pH 2,5.

Tímto jej zbavím případných bakterií, které se na něm mohou vyskytovat, jako např. Salmonela.

Silně kyselá voda Kangen s pH 2,5 právě tyto mikroorganismy, jako je například Salmonela, zabíjí.

Rovněž ostříkám prkénko či krájecí desku a ponechám 30 až 60 vteřin působit.

Pak maso a náčiní důkladně opláchnu Kangen vodou s pH 9,5.
Dana H.
Dana H.

Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.

Kuřecí maso jsem zakoupila u poctivého českého řezníka.

A přesto maso nejprve ostříkám

Silně kyselou ionizovanou vodou s pH 2,7.

Tímto jej zbavím případných bakterií, které se na něm mohou vyskytovat, jako např. Salmonela.

Rovněž ostříkám prkénko či krájecí desku a ponechám 30 až 60 vteřin působit.

Silně kyselá ionizovaná voda s pH 2,7

právě tyto mikroorganismy, jako je Salmonela, velmi účinně zabíjí.

Pak maso a náčiní důkladně opláchnu

ionizovanou vodou s pH 9,5.

Takto očistěné maso a náčiní je zbaveno nežádoucích bakterií, které by mohl být lidskému tělu škodlivé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Další zajímavé články
Odolnost organismu

Odolnost organismu

Proč tato rostlina odolává nepříznivým podmínkám? Organismus je posílený zdravou a výživnou ionizovanou vodou. Navíc květinku nezastrašuji tím, že umrzne, že umře. Nežijte ve strachu,

Pokračovat ve čtení »